Офіційний сайт управління освіти Коломийської міської ради
http://kolosvita.ucoz.ua
За ліцеєм закріплений старший інспектор сектору ювенальної превенції відділу превенції Коломийського РВП
капітан поліції
Новак Марія Петрівна
Прийом розробки в Коломийському районному відділі поліції,
за адресою:
м. Коломия, вул. Шевченка, 11а, каб. №7,
тел. 067-695-53-22
|
Найменування страви |
1-4 класи 6-11 років |
5-9 класи 11-14 років |
10-11 класи 14-18 років |
||||
Вихід |
Ккал. |
Вихід |
Ккал. |
Вихід |
Ккал. |
|||
І тиждень |
||||||||
1. ПОНЕДІЛОК |
Салат з моркви та сиру |
100 |
112,16 |
100 |
112,16 |
100 |
112,16 |
|
Курка тушкована в соусі гуляш з кмином |
70 |
110 |
100 |
157,15 |
120 |
188,60 |
||
Макарон з маслом |
120 |
170,4 |
150 |
213 |
150 |
213 |
||
Хліб цільнозерновий |
30 |
71 |
50 |
118 |
50 |
118 |
||
Чай карка де |
200 |
10 |
200 |
10 |
200 |
10 |
||
Фрукти по сезону(яблуко,апельсин) |
100 |
52,4 |
100 |
50 |
100 |
50 |
||
|
525,96 |
|
660,31 |
|
691,76 |
|||
2. ВІВТОРОК |
Салат з бурячка та ароматної олії |
75 |
51,90 |
75 |
51,90 |
75 |
51,90 |
|
Риба тушкована з овочами під томатним соусом |
60 |
60,90 |
90 |
91,30 |
120 |
91,30 |
||
Горохове пюре |
120 |
173,20 |
150 |
216,50 |
150 |
216,50 |
||
Хліб цільнозерновий |
30 |
71 |
50 |
118 |
50 |
118 |
||
Кисіль ягідний |
200 |
84,20 |
200 |
84,20 |
200 |
84,20 |
||
Сир твердий |
15 |
54 |
15 |
54 |
15 |
54 |
||
|
Фрукти по сезону |
100 |
52,40 |
100 |
52,40 |
100 |
52,40 |
|
|
|
547,60 |
|
668,30 |
|
698,70 |
||
3. СЕРЕДА |
Салат з кисломолочного сиру та перцю |
100
|
121,01
|
100
|
121,01
|
100
|
121,01
|
|
Банош |
120 |
193,50 |
150 |
241,80 |
150 |
241,80 |
||
Овочі припущені з соусом Бешамель |
75 |
55,20 |
75 |
55,20 |
75 |
55,20 |
||
Какао з молоком |
200 |
112,48 |
200 |
112,48 |
200 |
112,48 |
||
|
|
|
|
|
|
|
||
Фрукти по сезону |
100 |
95 |
100 |
95 |
100 |
95 |
||
|
|
|
577,19 |
|
625,49 |
|
694,49 |
|
4. ЧЕТВЕР |
Салат бурячка зі сметаною |
75 |
53,70 |
75 |
53,70 |
75 |
53,70 |
|
Чахохбілі з курки |
70 |
88,40 |
100 |
126,29 |
120 |
151,55 |
||
Гречка з чебрецем |
120 |
132,7 |
150 |
165,8 |
150 |
165,8 |
||
Хліб цільнозерновий |
30 |
71 |
50 |
118 |
50 |
118 |
||
Узвар |
200 |
96,90 |
200 |
96,90 |
200 |
96,90 |
||
Фрукти по сезону(банан) |
100 |
95 |
100 |
95 |
100 |
95 |
||
|
|
|
537,70 |
|
655,69 |
|
680,95 |
|
5. П’ЯТНИЦЯ
|
Салат з гарбузом,зеленим горошком і насінням соняшника |
100 |
136 |
100 |
136 |
100 |
136 |
|
Яйце варене |
1 |
62 |
1 |
62 |
1 |
62 |
||
Картопля пюре з орегано |
120 |
162,62 |
150 |
203,70 |
150 |
203,70 |
||
Сметана |
25 |
50,75 |
25 |
50,75 |
25 |
50,75 |
||
Сир твердий |
- |
- |
- |
- |
15 |
54 |
||
Сік фруктовий |
200 |
98,70 |
200 |
98,70 |
200 |
98,70 |
||
Фрукти по сезону(яблуко) |
100 |
52,40 |
100 |
52,40 |
100 |
52,40 |
||
|
|
|
562,47 |
|
646,15 |
|
715 |
|
ІІ тиждень |
||||||||
1. ПОНЕДІЛОК |
Салат з моркви і твердого сиру |
100 |
112,16 |
100 |
112,16 |
100 |
112,16 |
|
Яйце варене |
1 |
62 |
1 |
62 |
1 |
62 |
||
Макарон з маслом |
120 |
170,40 |
150 |
213 |
150 |
213 |
||
Соус”Бешамель” |
50 |
42,4 |
50 |
42,4 |
50 |
42,4 |
||
Сік фруктовий |
200 |
98,70 |
200 |
98,70 |
200 |
98,70 |
||
Фрукти по сезону(банан) |
100 |
95 |
100 |
95 |
100 |
95 |
||
Сухофрукти |
- |
- |
- |
- |
25 |
71 |
||
|
|
|
580,66 |
|
623,26 |
|
694,76 |
|
2. ВІВТОРОК |
Салат з капусти,,зеленого горошку і насіння соняшника |
100 |
94,37 |
100 |
94,37 |
100 |
94,37 |
|
Фрикаделька рибна |
60 |
48,70 |
90 |
73 |
120 |
101,40 |
||
Сочевиця зі спеціями |
120 |
184,90 |
150 |
231,20 |
150 |
231,20 |
||
Узвар |
200 |
107,70 |
200 |
107,70 |
200 |
107,70 |
||
Фрукти по сезону(банан) |
100 |
95 |
100 |
95 |
100 |
95 |
||
Сир твердий |
- |
- |
15 |
54 |
15 |
54 |
||
|
|
|
530,67 |
|
655,27 |
|
683,66 |
|
3. СЕРЕДА |
Салат з капусти моркви та зеленого горошку |
75 |
51 |
75 |
51 |
75 |
51 |
|
Плов з курячим м’ясом |
180 |
279,81 |
250 |
388,62 |
250 |
388,62 |
||
Хліб цільнозерновий |
30 |
71 |
50 |
118 |
50 |
118 |
||
Чай масала |
200 |
76,86 |
200 |
76,86 |
200 |
76,86 |
||
Фрукти по сезону(апельсини) |
100 |
50 |
100 |
50 |
100 |
50 |
||
|
|
|
568,67 |
|
684,48 |
|
684,48 |
|
4. ЧЕТВЕР |
Салат з бурячка зі сметаною |
100 |
71,60 |
100 |
71,60 |
100 |
71,60 |
|
Чахобілі з курятини |
70 |
88,40 |
100 |
126,29 |
120 |
151,54 |
||
Кускус |
120 |
156,1 |
150 |
195,1 |
150 |
195,1 |
||
Сир твердий |
15 |
54 |
- |
- |
15 |
54 |
||
Чай з меліси |
200 |
1,22 |
200 |
1,22 |
200 |
1,22 |
||
Фрукти по сезону(банан) |
100 |
95 |
100 |
95 |
100 |
95 |
||
Хліб цільнозерновий |
30 |
71 |
50 |
118 |
50 |
118 |
||
|
|
|
537,32 |
|
607,21 |
|
686,46 |
|
5. П’ЯТНИЦЯ
|
Салат з моркви,родзинків |
100 |
99,33 |
100 |
99,33 |
100 |
99,33 |
|
Відварна картопля |
120 |
151,40 |
150 |
189,30 |
150 |
189,30 |
||
Хліб цільнозерновий |
30 |
71 |
50 |
118 |
50 |
118 |
||
Сметана |
25 |
50,75 |
25 |
50,75 |
25 |
50,75 |
||
Какао з молоком |
200 |
112,48 |
200 |
112,48 |
200 |
112,48 |
||
Фрукти по сезону(яблуко,банан) |
100 |
52,40 |
100 |
52,40 |
100 |
95 |
||
|
|
|
537,36 |
|
622,26 |
|
670,86 |
|
III ТИЖДЕНЬ |
||||||||
1. ПОНЕДІЛОК |
Салат з гарбуза, Зеленого горошку і насіння соняшника |
100 |
136 |
100 |
136 |
100 |
136 |
|
Банош |
120 |
193,50 |
150 |
241,8 |
150 |
241,8 |
||
Сир твердий |
- |
- |
15 |
54 |
15 |
54 |
||
Какао з молоком |
200 |
112,48 |
200 |
112,48 |
200 |
112,48 |
||
Фрукти по сезону(мандарини,банан) |
100 |
50 |
100 |
50 |
100 |
95 |
||
Сухофрукти |
25 |
71 |
25 |
71 |
25 |
71 |
||
|
|
|
562,98 |
|
611,28 |
|
710,28 |
|
2. ВІВТОРОК |
Салат з капусти та зеленого горошку з насінням |
75 |
70,77 |
75 |
70,77 |
75 |
70,77 |
|
Риба тушкована з овочами під томатним соусом |
60 |
60,9 |
90 |
91,30 |
120 |
121,70 |
||
Картопляне пюре з орегано |
120 |
162,62 |
150 |
203,70 |
150 |
203,70 |
||
Хліб цільнозерновий |
30 |
71 |
50 |
118 |
50 |
118 |
||
Кисіль ягідний |
200 |
84,2 |
200 |
84,2 |
200 |
84,2 |
||
Фрукти по сезону(банан) |
100 |
95 |
100 |
95 |
100 |
95 |
||
|
|
|
544,49 |
|
662,97 |
|
693,37 |
|
3. СЕРЕДА |
Салат з бурячка з чорносливом та сметаною |
100 |
82,83 |
100 |
82,83 |
100 |
82,83 |
|
Курка по-італійськи |
70 |
86,79 |
100 |
123,99 |
120 |
148,79 |
||
Макарон з маслом |
120 |
170,40 |
150 |
213 |
150 |
213 |
||
Хліб цільнозерновий |
30 |
71 |
50 |
118 |
50 |
118 |
||
Чай масала |
200 |
76,86 |
200 |
76,86 |
200 |
76,86 |
||
Фрукти по сезону(мандарини) |
100 |
38 |
100 |
38 |
100 |
38 |
||
|
|
|
525,88 |
|
652,68 |
|
677,48 |
|
4. ЧЕТВЕР |
Салат з бурячка і сметани |
100 |
71,63 |
100 |
71,63 |
100 |
71,63 |
|
Курячі стегна в гірчичному соусі |
75 |
164,50 |
100 |
219,28 |
120 |
219,28 |
||
Рис розсипчастий з орегано |
120 |
163,60 |
150 |
204,50 |
150 |
204,50 |
||
Узвар |
200 |
107,70 |
200 |
107,70 |
200 |
107,70 |
||
Фрукти по сезону(яблуко) |
100 |
52,40 |
100 |
52,40 |
100 |
52,40 |
||
|
|
|
559,83 |
|
655,51 |
|
699,37 |
|
5. П’ЯТНИЦЯ |
Салат з моркви і родзинок |
100 |
99,33 |
100 |
99,33 |
100 |
99,33 |
|
Яйце варене |
1 |
62 |
1 |
62 |
1 |
62 |
||
Горохове пюре |
120 |
173,20 |
150 |
216,50 |
150 |
216,50 |
||
Хліб цільнозерновий |
30 |
71 |
50 |
118 |
50 |
118 |
||
Сік фруктовий |
200 |
98,70 |
200 |
98,70 |
200 |
98,70 |
||
Фрукти по сезону(яблуко,банан) |
100 |
52,40 |
100 |
52,40 |
100 |
95 |
||
|
|
556,63 |
|
716,18 |
|
758,78 |
||
ІV тиждень |
||||||||
1. ПОНЕДІЛОК |
Салат з капусти і моркви |
100 |
64,02 |
100 |
64,02 |
100 |
64,02 |
|
Курячі нагетси |
70 |
153,47 |
100 |
219,24 |
120 |
263,09 |
||
Соус кетчуп |
30 |
15,84 |
35 |
18,48 |
50 |
26,40 |
||
Рис розсипчастий з орегано |
120 |
163,60 |
150 |
204,5 |
150 |
204,5 |
||
Чай з масала |
200 |
76,86 |
200 |
76,86 |
200 |
76,86 |
||
Фрукти по сезону(яблуко) |
100 |
52,40 |
100 |
52,40 |
100 |
52,40 |
||
|
|
|
526,19 |
|
635,50 |
|
687,27 |
|
2. ВІВТОРОК |
Салат з бурячка з сметаною |
100 |
71,63 |
100 |
71,63 |
100 |
71,63 |
|
Рибні нагетси |
60 |
97,56 |
90 |
146,30 |
120 |
195,07 |
||
Горохове пюре |
120 |
173,20 |
150 |
216,50 |
150 |
216,50 |
||
Хліб цільнозерновий |
30 |
71 |
50 |
118 |
50 |
118 |
||
Компот з свіжих фруктів |
200 |
44 |
200 |
44 |
200 |
44 |
||
Фрукти по сезону(апельсин) |
100 |
68 |
100 |
68 |
100 |
68 |
||
|
|
|
525,39 |
|
664,43 |
|
713,20 |
|
3. СЕРЕДА |
Салат з капусти, зеленого горошку і насіння соняшника |
100 |
94,37 |
100 |
94,37 |
100 |
94,37 |
|
Печеня по-домашньому |
180 |
235 |
250 |
327,50 |
300 |
392,9 |
||
Сир твердий |
15 |
54 |
15 |
54 |
15 |
54 |
||
Фрукти по сезону(яблуко) |
100 |
52,40 |
100 |
52,40 |
100 |
52,40 |
||
Узвар |
200 |
107,70 |
200 |
107,70 |
200 |
107,70 |
||
|
|
|
543,47 |
|
635,97 |
|
701,37 |
|
4. ЧЕТВЕР |
Салат з кисломолочного сиру і перцю |
100 |
121,01 |
100 |
121,01 |
100 |
121,01 |
|
Яйце варене |
1 |
62 |
1 |
62 |
1 |
62 |
||
Гречана каша з чебрецем |
120 |
137 |
150 |
171 |
150 |
171 |
||
Овочі припущені з соусом”Бешамель” |
75 |
55,20 |
75 |
55,20 |
75 |
52,20 |
||
Хліб цільнозерновий |
30 |
71 |
50 |
118 |
50 |
118 |
||
Сік фруктовий |
200 |
88,70 |
200 |
98,70 |
200 |
98,70 |
||
Фрукти по сезону(яблуко) |
100 |
52,40 |
100 |
52,40 |
100 |
52,40 |
||
|
|
|
597,31 |
|
677,31 |
|
677,31 |
|
5. П’ЯТНИЦЯ |
Салат з бурячка та чорносливу |
100 |
82,83 |
100 |
82,83 |
100 |
82,83 |
|
|
Макарон з маслом |
120 |
170,40 |
150 |
213 |
150 |
213 |
|
|
Какао з молоком |
200 |
112,48 |
200 |
112,48 |
200 |
112,48 |
|
|
Фрукти по сезону(банан) |
100 |
95 |
100 |
95 |
100 |
95 |
|
|
Хліб цільнозерновий |
30 |
71 |
50 |
118 |
50 |
118 |
|
|
Курага |
- |
- |
- |
- |
20 |
56,80 |
|
|
|
|
531,71 |
|
621,31 |
|
678,11 |
Підстава:
Технологічні карти на страви та вироби запропоновані Міністерством охорони здоров’я України.
*Збірник рецептур страв для харчування школярів К.Техніка,1987.
**Клопотенко Євген «Збірник рецептур страв для харчування дітей шкільного віку в організованих освітніх та оздоровчих закладів»2019 р.
Кухар Коломийського ліцею №5імені Т.Г.Шевченка Г.З.Заграновська
Кухар філії №7 Коломийського ліцею №5 А.І.Шаваринська
Кухар Шепарівцівської філії Коломийського ліцею №5 С.І. Бегметюк
Кухар Раківчицької філії Коломийського ліцею №5 М.В. Мокринчук